Pravne informacije

Politika piškotkov

Ta Pravilnik o piškotkih skupaj s Pogoji uporabe spletišča in Pravilnikom o varovanju zasebnosti ureja uporabo piškotkov družbe BUSINESS SOLUTIONS d.o.o. s sedežem na naslovu Velika pot 15, Solkan, 5250 Solkan, Slovenija (v nadaljevanju: BUSINESS SOLUTIONS ali oseba, imenovana z glagoli v 1. osebi množine in ustreznimi zaimki) v zvezi z dostopom do Spletišča in njegovo uporabo.    

V skladu s predpisi EU BUSINESS SOLUTIONS uporablja piškotke na spletišču na naslovu www.bs.si in na drugih podspletiščih (v nadaljevanju: Spletišče), da zagotovi boljšo uporabniško izkušnjo, varnost in nemoteno delovanje spletnega portala ter spremlja statistične podatke o obiskih spletišča. Obvezne piškotke, ki so nujni za delovanje spletišča brez težav, shranjujemo, vam pa dajemo možnost glede drugih vrst piškotkov. 

Kaj so piškotki? 

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih večina spletišč shranjuje v naprave, ki omogočajo uporabnikom dostop do interneta, namenjeni pa so identifikaciji teh naprav. Nad shranjevanjem piškotkov ima popoln nadzor brskalnik, ki ga ima uporabnik, saj lahko omeji ali onemogoči shranjevanje piškotkov.  

BUSINESS SOLUTIONS uporablja tri skupine piškotkov:   

1. skupina: ti piškotki so potrebni za pravilno delovanje spletišča. Namestijo se, ko se prijavite v portal za stranke ali se klikom na povezavo povežete s katerim koli spletiščem, ki se odpre. Po splošni uredbi o varstvu podatkov za te piškotke ne potrebujemo vaše privolitve;  

2. skupina: ti piškotki se uporabljajo za analizo obiskov našega spletišča. Podatki se zajemajo anonimno. Ta skupina piškotkov se samodejno prenese, po splošni uredbi o varstvu podatkov pa zanje ne potrebujemo vaše privolitve;  

3. skupina: ti piškotki so za trženjske namene, uporabljajo pa se za spremljanje uporabnikov, ko obiskujejo različna spletišča. Zasnovani so za prikaz primernih in vključevalnih oglasov posameznemu uporabniku ter za preprečevanje oglasov, ki jih je uporabnik že videl. Ti podatki se zbirajo v neosebni obliki.  

Če se strinjate z namestitvijo vseh piškotkov, kliknite »Strinjam se«. Izbiro lahko kadar koli spremenite.  

 

Zakaj so potrebni piškotki? 

So ključni za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. S piškotki je interakcija med spletnim uporabnikom in spletiščem hitrejša in preprostejša. Z njimi si spletišče zapomni želje in izkušnje uporabnika, kar prihrani čas ter omogoča učinkovitejše in prijaznejše brskanje po spletiščih.  

V nadaljevanju je podanih nekaj konkretnih primerov piškotkov:  

 • za izboljšanje uporabniške izkušnje s spletiščem in prikaz vsebine obiskovalcem, ki temelji na njihovih preteklih obiskih;  
 • za shranitev izbire pri ustvarjanju ožjega izbora naprav in ponudb ter pri njihovi primerjavi;  
 • za ohranitev prijave v dele spletišč, ki zahtevajo prijavo;  
 • za identifikacijo naprave (računalnika, tabličnega računalnika, mobilnega telefona) in prilagoditev prikazane vsebine vaši napravi;  
 • za spremljanje obiska, preverjanje uspešnosti posredovanja vsebine in ustreznosti oglasov ter nenehne izboljšave spletnih strani;  
 • nekateri piškotki so nujni za delovanje nekaterih storitev (npr. elektronska registracija izbranih paketov in druge oblike e-trgovine).  

 

Katere vrste piškotkov uporabljamo? 

V spodnji preglednici so navedeni vrste piškotkov, ki jih uporablja Spletišče, namen, za katerega se različni piškotki uporabljajo, njihov izdajatelj in obdobje hrambe osebnih podatkov, zbranih z uporabo konkretne vrste piškotkov:  

 

Piškotek  

Namen, za katerega se piškotek uporablja  

Izdajatelj piškotka  

Hramba zbranih osebnih podatkov  

SIDCC 

Varnostni piškotek za zaščito uporabnikovih podatkov pred nepooblaščenim dostopom. 

Google 

2 leti 

SAPISID 

Omogoči Googlu zbiranje uporabniških podatkov za videoposnetke, ki jih gosti YouTube. 

Google 

2 leti 

SID 

Vsebujejo digitalno podpisane in šifrirane zapise ID-ja Google Računa uporabnika in čas zadnje prijave. 

Google 

2 leti 

HSID 

Vsebujejo digitalno podpisane in šifrirane zapise ID-ja Google Računa uporabnika in čas zadnje prijave. 

Google 

2 leti 

NID 

Vsebuje edinstven ID, ki ga Google uporablja, da si zapomni vaše nastavitve in druge podatke. 

Google 

8 mesecev 

1P_JAR 

Uporablja za zbiranje statistike spletnega mesta in sledenje stopnjam konverzije. 

Google 

1 mesec 

OTZ 

Piškotek, ki ga uporablja Google Analytics in zagotavlja skupno analizo obiskovalcev spletnega mesta. 

Google 

1 mesec 

UMB_UCONTEXT 

Uporabljajo se za vzdrževanje stanja seje prijavljenega uporabnika. 

Umbraco 

Na sejo 

SEARCH_SAMESITE 

Vsebujejo digitalno podpisane in šifrirane zapise ID-ja Google Računa uporabnika in čas zadnje prijave. 

Google 

5 mesecev 

UMB-XSRF-V 

Uporabljajo se za vzdrževanje stanja seje prijavljenega uporabnika. 

Umbraco 

Na sejo 

__RequestVerificationToken 

Piškotek proti ponarejanju, ki ga nastavijo spletne aplikacije. 

Umbraco 

Na sejo 

OGPC 

Shranjevanje uporabniških preferenc in informacij med ogledovanjem Googlovih preslikanih strani. 

Google 

1 mesec 

_ga 

Omogočajo prikaz zbirnih podatkov o uporabi spletne strani v poročilih orodja Google Analytics. 

Google Analyitics 

24 ur 

UMB_UCONTEXT_C 

Uporabljajo se za vzdrževanje stanja seje prijavljenega uporabnika. 

Umbraco 

Na sejo 

_fbp 

Prikazovanje oglasov na Facebooku ali na digitalni platformi, ki jo poganja oglaševanje Facebook, po obisku spletnega mesta. 

Facebook 

3 mesece 

 

Zavrnitev uporabe piškotkov 

Uporabo piškotkov, ki niso nujno potrebni za delovanje Spletišča, lahko kadar koli zavrnete v nastavitvah piškotkov, ki so na voljo na Spletišču, ali v nastavitvah piškotkov, ki so na voljo v vašem brskalniku. Če zavrnete uporabo nekaterih ali vseh piškotkov, ki niso nujno potrebni za delovanje Spletišča, se lahko učinkovitost delovanja Spletišča zmanjša, lahko pa pride tudi do izbrisa vaših izbranih nastavitev in želja.  

Nastavitve piškotkov, ki so na voljo na Spletišču, lahko upravljate v pojavni vrstici na dnu spletišča.  

Namesto tega lahko uporabo piškotkov, ki niso nujno potrebni za delovanje Spletišča, upravljate v nastavitvah piškotkov v svojem brskalniku v skladu z naslednjimi navodili:  

 

Spremembe tega Pravilnika o piškotkih 

BUSINESS SOLUTIONS si pridržuje pravico, da kadar koli spremeni ta Pravilnik o piškotkih. Spremenjeni Pravilnik o piškotkih ureja uporabo piškotkov od trenutka objave na Spletišču.    

 

Stik 

Če imate kakršna koli vprašanja, nam pišite na info@b-s.si.  

©BUSINESS SOLUTIONS    (Januar, 2024)  

Splošni pogoji

SPLOŠNI POGOJI 

1. Splošno 

Splošni pogoji urejajo postopek prijave in odjave na dogodek BS Talks pred izvedbo dogodka, varovanje osebnih podatkov in izvedbo dogodka. 

Splošni pogoji so sestavni del vsake prijavnice na dogodek BS Talks, ne glede na obliko prijave na dogodek (preko spletne strani, pisno, po faksu ali na drug način). Vsaka oseba, ki se prijavi na dogodek, v celoti, nepreklicno in brezpogojno sprejema te Splošne pogoje. 

2. Prijave in plačilo kotizacije 

Prijavnica 

Prijava na dogodek BS Talks se izvede z izpolnitvijo prijavnice na spletni strani www.bstalks.si  ali preko elektronske pošte na naslov prodaja@b-s.si. V primeru prostih mest je prijavnico možno izpolniti tudi na mestu dogodka. 

S prijavo na dogodek BS Talks se posameznik strinja in dovoljuje, da organizator dogodek snema in fotografira ter po dogodku posnetke in fotografije javno objavi na straneh dogodka BS Talks, spletni strani in družbenih medijih podjetja Business Solutions, sponzorjev dogodka in v medijih.   

Podatki na prijavnici 

Ob vsaki prijavi v katerikoli od navedenih načinov prijave, je treba vnesti naslednje podatke: 

 • ime in priimek udeleženca; 
 • telefonska številka in e-mail udeleženca; 
 • naziv podjetje, naslov, ID za DDV. 

Plačilo kotizacije 

Na prijavnici in na spletni strani BS Talks je navedena višina kotizacije in morebitni popusti, ki jih prizna organizator. Organizator bo po prijavi izstavil račun na naslov, naveden na prijavnici. Cena ne vključuje DDV. Popust se obračuna le v primeru, da organizator prejme izpolnjeno prijavnico v datumu, navedenem za priznanje popusta. 

3. Odpoved prijave 

Odpoved prijave na dogodek je možen le po elektronski pošti na naslov prodaja@b-s.si. Ustnih odpovedi, posredovanih po telefonu, ne sprejemamo. 

Odpoved prijave na dogodek brez obveznosti plačila kotizacije 

Zadnji rok za pisno odpoved brez obveznosti plačila kotizacije je 4 delovne dni pred datumom dogodka. 

Kasnejša odpoved prijave na dogodek 

V primeru, da prijavo odpoveste v manj kot 4 dneh pred dogodkom, vam bo organizator zaračunal celotno kotizacijo. 

4. Odpoved dogodka s strani organizatorja 

Organizator si pridržuje pravico, da vsebino dogodka prilagodi ter da v primeru premajhnega števila zainteresiranih, višje sile ali drugega razloga dogodek terminsko ali lokacijsko prilagodi ali odpove. O morebitni odpovedi bo organizator obvestil prijavljene na dogodek najpozneje dan pred dogodkom, in sicer prek elektronske pošte na e-naslov, ki ga je posameznik navedel v prijavi na dogodek. 

5. Pogoji za udeležbo akreditiranih novinarjev na Dogodkih 

Novinarjem, ki se izkažejo z ustrezno akreditacijo (novinarsko izkaznico, pisno izjavo uredništva, da bo novinar za potrebe medija pokrival dogodek in o tem napisal poročilo, članek, komentar ipd.) organizator omogoča brezplačno udeležbo na dogodku.  

6. Varovanje osebnih podatkov 

Organizator zagotavlja visoko raven varovanja osebnih podatkov in se zavezuje, da bo vse prejete osebne podatke, navedene v prijavnici, skrbno hranil in uporabljal samo za namene, za katere so bili podatki zbrani, ter jih brez privolitve posameznih oseb, na katere se podatki nanašajo, ne bo posredoval tretjim osebam. Več v politiki zasebnosti. 

Oseba, navedena na prijavnici, lahko kadarkoli zahteva, da organizator: 

 • potrdi, ali se podatki v zvezi z njim obdelujejo ali ne, 
 • omogoči dostop do osebnih podatkov (tj. vpogled ter njihovo prepisovanje ali kopiranje), 
 • da informacije v zvezi z obdelavo teh podatkov (npr. o namenu obdelave, vrsti osebnih podatkov, uporabnikih, ki so jim bili ali jim bodo posredovani osebni podatki, predvidenem obdobju hrambe podatkov, o tehničnih in organizacijskih ukrepih za varovanje podatkov idr.), 
 • omogoči popravek netočnih osebnih podatkov v zvezi z njim in dopolnitev nepopolnih osebnih podatkov, 
 • omogoči pravico do izbrisa osebnih podatkov (t. i. pravica do pozabe), 
 • omogoči pravico do omejitve obdelave, 
 • omogoči pravico do ugovora obdelavi, če obdelava podatkov temelji na zakonitem interesu upravljavca, vključno z oblikovanjem profilov, 
 • omogoči pravico do preklica privolitve, kadar se osebni podatki obdelujejo na podlagi privolitve, pri čemer preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov, ki se je izvajala do njenega preklica, 
 • da dodatne informacije o njegovi pravici do pritožbe pri pristojnem nadzornem organu. 

Organizator bo zahtevo po izbrisu obravnaval skladno z določbami Oddelka 3 Splošne uredbe EU o varstvu osebnih podatkov in ZVOP-1. 

7. Neposredno trženje 

Podjetje Business Solutions lahko prejete osebne podatke udeležencev uporablja za neposredno trženje podobnih dogodkov ali svojih storitev. Navedene osebne podatke organizator hrani in obdeluje do pisnega preklica udeleženca. Udeleženec lahko kadar koli pisno zahteva, da organizator trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namene neposrednega trženja. Podjetje Business Solutions je dolžno v 15 dneh ustrezno preprečiti uporabo osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter o tem v nadaljnjih 5 dneh pisno obvestiti posameznika, ki je to zahteval.  

8. Končne določbe 

Vsebina predavanj na posameznih dogodkih izraža izključno stališča avtorjev/predavateljev, in ne nujno tudi organizacij, v katerih so zaposleni, ali organizatorja . 

Organizator si pridržuje pravico do dopolnitev in sprememb pogojev prijave na dogodek BS Talks. 

Nova Gorica, 17. 01. 2024 

Business Solutions d.o.o. 

Varovanje zasebnosti

Ta Pravilnik o varovanju zasebnosti skupaj s Pogoji uporabe spletišča in Pravilnikom o piškotkih ureja obdelavo vaših osebnih podatkov, ki jih zbere BUSINESS SOLUTIONS d.o.o. s sedežem na naslovu Velika pot 15, Solkan, 5250 Solkan, Slovenija (v nadaljevanju: BUSINESS SOLUTIONS ali oseba, imenovana z glagoli v 1. osebi množine in ustreznimi zaimki) glede vaše uporabe spletišča na naslovu www.bs.si in katerih koli drugih podspletišč (v nadaljevanju: Spletišče).

 

1. Osebni podatki, zbrani s kontaktnim obrazcem s Spletišča 

Zbrani osebni podatki in pravna podlaga za obdelavo 

Ob prejemu sporočila, poslanega prek kontaktnega obrazca s Spletišča, bo BUSINESS SOLUTIONS zbral vaše ime, priimek in e-naslov. BUSINESS SOLUTIONS bo take podatke zbiral le, če ste ob pošiljanju sporočila prek kontaktnega obrazca privolili v tako zbiranje.  

 

Namen zbiranja osebnih podatkov 

BUSINESS SOLUTIONS bo osebne podatke, zbrane s kontaktnim obrazcem s Spletišča, obdeloval le za namene odgovarjanja oziroma odzivanja na vprašanja, komentarje, poizvedbe in/ali sporočila, prejeta prek kontaktnega obrazca,ali naročanja na naše novice in za namen pošiljanja takega odgovora in/ali odziva na vaš e-naslov. Vsi osebni podatki, ki nam jih sporočite, bodo obdelani kot strogo zaupni, obdelale pa jih bodo le osebe, ki so pogodbeno zavezane k varstvu osebnih podatkov.

 

Če se pojavi potreba po obdelavi vaših osebnih podatkov za druge namene poleg tistih, ki so razloženi v tem Pravilniku o varovanju zasebnosti, se bomo prej obrnili na vas in vas zaprosili za predhodno pisno privolitev v obdelavo v zvezi s takimi dodatnimi nameni.    

 

Hramba osebnih podatkov 

BUSINESS SOLUTIONS bo vaše osebne podatke hranil v skladu z naslednjimi obdobji hrambe:  

 • če se osebni podatki obdelujejo izključno na podlagi vaše izrecne privolitve, do preklica privolitve;  
 • če namen, za katerega se vaši osebni podatki obdelujejo, preneha in pred tem ne prekličete privolitve, dokler se ne doseže namena, za katerega se vaši osebni podatki obdelujejo;  
 • če je hramba osebnih podatkov bistvena za varovanje interesov družbe BUSINESS SOLUTIONS v zvezi z vsebino komunikacije, prejete prek kontaktnega obrazca, do poteka rokov za uveljavitev vaših zahtevkov in zahtevkov družbe BUSINESS SOLUTIONS, ki izhajajo iz vašega razmerja z družbo BUSINESS SOLUTIONS. 

 

BUSINESS SOLUTIONS bo po takem obdobju izbrisal ali anonimiziral vaše podatke in tako poskrbel, da jih na noben način ni mogoče pripisati vam.    

 

2. Osebni podatki, ki so zbrani z uporabo piškotkov 

Z namestitvijo majhnih besedilnih datotek ali piškotkov v vašo elektronsko napravo BUSINESS SOLUTIONS zbira podatke o vašem IP-naslovu, vaših obiskih Spletišča, času, porabljenem na različnih podspletiščih Spletišča, skupnem času, porabljenem na Spletišču, in premikanju po Spletišču. Osebni podatki, zbrani z namestitvijo nujno potrebnih piškotkov, bistvenih za delovanje Spletišča, se zbirajo samodejno za namen omogočanja dostopa do Spletišča. Drugi osebni podatki, zbrani z namestitvijo drugih piškotkov, ki niso nujno potrebni, se zbirajo izključno na podlagi vaše privolitve. 

 

Osebni podatki, ki jih BUSINESS SOLUTIONS zbere z namestitvijo piškotkov v vašo elektronsko napravo, namen takega zbiranja, osebe, ki imajo dostop do takih osebnih podatkov, in obdobja hrambe osebnih podatkov, zbranih s piškotki, so opisani v Pravilniku o piškotkih.    

 

3. Vaše pravice glede zbranih osebnih podatkov 

Za zagotovitev pregledne in zakonite obdelave osebnih podatkov ter za zavarovanje zasebnosti ima vsak pravico dostopati do svojih osebnih podatkov, pravico zahtevati njihov popravek, pravico zahtevati njihov izbris, pravico zahtevati omejitev njihove obdelave, preklicati privolitev v njihovo obdelavo, pravico do njihove prenosljivosti in pravico vložiti pritožbo pri nadzornem organu. Spodaj so vse pravice podrobno opisane.  

 

Za uveljavljanje zgoraj navedenih pravic pišite na info@bs.si. BUSINESS SOLUTIONS si pridržuje pravico do preverjanja vaše identitete pred kakršno koli obravnavo vaše zahteve.    

 

a. Pravica dostopa do osebnih podatkov 

Kadar koli lahko zahtevate potrditev, ali obdelujemo vaše osebne podatke. Če jih, lahko zahtevate dodatne informacije o namenih obdelave, zadevnih vrstah osebnih podatkov, osebah, ki obdelujejo vaše osebne podatke, obdobjih hrambe ali merilih, uporabljenih za določitev takega obdobja, obstoju pravice do popravka ali izbrisa osebnih podatkov ali omejitve njihove obdelave, pravice do ugovora njihovi obdelavi, pravice do vložitve pritožbe pri nadzornem organu, viru osebnih podatkov, kadar osebni podatki niso zbrani od vas, in obstoju avtomatiziranega sprejemanja odločitev.  

 

b. Pravica do popravka osebnih podatkov 

Če so osebni podatki, ki jih obdeluje BUSINESS SOLUTIONS, nepopolni ali netočni, lahko zahtevate popravek takih osebnih podatkov brez nepotrebnega odlašanja.  

 

c. Pravica do izbrisa osebnih podatkov 

Zahtevate lahko, da BUSINESS SOLUTIONS v celoti izbriše osebne podatke, ki jih obdeluje, če:  

 • ti niso več potrebni v zvezi z nameni, za katere so bili zbrani;  
 • ste preklicali privolitev v obdelavo osebnih podatkov in pravna podlaga ne obstaja več;  
 • ste ugovarjali obdelavi osebnih podatkov in so vsi pogoji, določeni v veljavni zakonodaji, izpolnjeni;  
 • je BUSINESS SOLUTIONS nezakonito obdeloval osebne podatke; ali
 • morajo biti osebni podatki izbrisani za izpolnitev pravne obveznosti družbe BUSINESS SOLUTIONS.  

 

d. Pravica do omejitve obdelave osebnih podatkov 

Obdelavo osebnih podatkov lahko omejite, če:  

 • so obdelovani osebni podatki netočni in se nanašajo na obdobje, ki upravljavcu omogoča, da preveri njihovo točnost;  
 • je obdelava osebnih podatkov nezakonita; ali  
 • BUSINESS SOLUTIONS osebnih podatkov ne potrebuje več za namene obdelave, temveč jih posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki, potrebuje za uveljavljanje, izvajanje ali obrambo pravnih zahtevkov.  

 

e. Pravica do preklica privolitve 

Kadar koli lahko prekličete privolitev, dano v skladu z 2. in/ali 3. razdelkom tega Pravilnika o varovanju zasebnosti. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred preklicem.  

 

f. Pravica do prenosljivosti podatkov 

Kadar koli lahko zahtevate prejem osebnih podatkov, ki jih obdeluje BUSINESS SOLUTIONS, v strukturirani, splošno uporabljani in strojno berljivi obliki. Tako pridobljene osebne podatke lahko kadar koli posredujete drugemu upravljavcu ali zahtevate, da se osebni podatki neposredno prenesejo k drugemu upravljavcu.  

 

g. Pravica do vložitve pritožbe pri nadzornem organu 

Če menite, da BUSINESS SOLUTIONS vaše osebne podatke obdeluje v nasprotju z ustreznimi določbami veljavne zakonodaje, lahko pri Informacijski pooblaščenki (Dunajska cesta 22, 1000 Ljubljana, e-naslov: gp.ip@ip-rs.si, telefonska številka: 012309730, spletišče: www.ip-rs.si) vložite pritožbo.  

 

4. E-novice 

Občasno lahko tistim, ki ste naročeni na novice, pošljemo e-novice (v nadaljevanju: Novice). Pri vseh Novicah, ki jih pošljemo, je jasno označeno, da smo mi njihov vir. Naročnino na Novice lahko kadar koli prekličete prek povezave, navedene v Novicah, ali tako, da nam pišete na info@b-s.si.  

 

5. Uporaba Adobe Fonts  

Spletno mesto uporablja tako imenovane spletne pisave, ki jih zagotavlja Adobe.   

Ponudnik je Adobe Systems Incorporated, 345 Park Avenue, San Jose, CA 95110-2704, ZDA (Adobe). 

Ko prikličete stran, vaš brskalnik naloži zahtevane spletne pisave v predpomnilnik brskalnika, da pravilno prikaže besedila in pisave. Če želite to narediti, se mora brskalnik, ki ga uporabljate, povezati s strežniki Adobe.

S tem bo Adobe dobil obvestilo, da je bilo naše spletno mesto dostopno prek vašega naslova IP. Uporaba Adobe Fonts je v interesu enotne in privlačne predstavitve naših spletnih storitev. Če vaš brskalnik ne podpira spletnih pisav, bo vaš računalnik uporabljal privzeto pisavo.

Za več informacij o pisavah Adobe obiščite https://fonts.adobe.com/ in pravilnik o zasebnosti Adobe na https://www.adobe.com/privacy/policies/adobe-fonts.html.  

 

5. Spremembe Pravilnika o varovanju zasebnosti 

BUSINESS SOLUTIONS si pridržuje pravico, da kadar koli spremeni ta Pravilnik o varovanju zasebnosti. Spremenjen Pravilnik o varovanju zasebnosti velja od objave na Spletišču ter ureja nadaljnjo obdelavo zbranih osebnih podatkov in obdelavo osebnih podatkov, zbranih po uveljavitvi spremenjenega Pravilnika o varovanju zasebnosti. Svetujemo vam, da preberete trenutno različico tega Pravilnika o varovanju zasebnosti in se seznanite z njegovimi morebitnimi spremembami ali dopolnitvami, preden nam sporočite kakršne koli osebne podatke. 

BUSINESS SOLUTIONS vas bo pred uveljavitvijo sprememb obvestil o vsaki bistveni spremembi tega Pravilnika o varovanju zasebnosti (kot so spremembe namenov obdelave ali vrst zbranih osebnih podatkov). Ob tem vas lahko zaprosimo za privolitev v obdelavo osebnih podatkov v skladu s spremenjenim Pravilnikom o varovanju zasebnosti.  

Zadnji datum revizije tega Pravilnika o varovanju zasebnosti je naveden v nadaljevanju.  

 

6. Vprašanja in zahteve 

Če imate kakršna koli vprašanja ali zahteve, nam pišite na info@b-s.si.  

 

©BUSINESS SOLUTIONS (Januar, 2024)  

Hvala za vašo rezervacijo mesta.

V kratkem prejmete več informacij.